Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

Ανακοινώσεις

Εθελοντική Αιμοδοσία

Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2015
Αγαπητοί φίλοι
Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι, οι φίλοι και συνάδελφοί μας απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ, τα τελευταία πέντε χρόνια εχουν συστήσει και υποστηρίζουν μια δραστηρια τράπεζα αίματος με μια εθελοντική αιμοδοσία η οποία λαμβάνει χώρα δυο φορές το χρόνο. Για φέτος,η εαρινή αιμοδοσία θα λάβει χώρα αυτή την Κυριακή στο νοσοκομέιο Αμαλία Φλέμινγκ (βλ. πληροφορίες παρακάτω). Διάφορα μέλη της λέσχης μας είναι ήδη εθελοντές αιμοδότες και κάποια ακόμα σκοπεύουν να γίνουν αυτή την Κυριακή!
Όσοι δεν εμπλέκονται είτε διαγωνιστικά ειτε διοργανωτικά με το 36ωρο μας, θα εχουν την ευκαιρια να περασουν μια καταπληκτική Κυριακη παρεα με καλους φίλους. Ήδη κάποιοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα δώσουν το παρών. Ενας από αυτούς θα είναι ο προεδρος του ΔΣ της λέσχης μας που θα σας περιμένει στο σημείο του ραντεβού συμφωνα με το παρακάτω δελτίο τύπου της διοργανώτριας λέσχης των κλασικών φίλων μας.
Καλή αντάμωση την Κυριακή!
εκ του ΔΣ
Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 Επόμενα > Τελευταία >>
Αποτελέσματα 1 - 5 από 15
Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ: Home arrow Ανακοινώσεις

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo
Forum Live Feed
Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi

Online χρήστες

Έχουμε 23 επισκέπτες σε σύνδεση