Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

Φασολάδα 2012

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Αγαπητοί φίλοι


Σας ενημερώνουμε πως όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Κυριακή στις 18 Νοεμβρίου 2012, θα συγκεντρωθούμε από το πρωί στη γνωστή σε όλους μας πλέον όμορφη τοποθεσία στον Αγιο Κωνσταντίνο Λαυρίου (Χάος) στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, που βρίσκεται στον δρόμο που συνδέει τον παραθαλάσσιο δρόμο Σουνίου - Λαυρίου με την Καμάριαζα Αττικής για την καθιερωμένη μας "ΦΑΣΟΛΑΔΑ".

Υπενθυμίζουμε πως η Λέσχη μας κερνάει στους φίλους τα εδέσματα και οι φίλοι με τις παρέες και τις οικογένειές τους κερνάνε την αγάπη και το κέφι τους! Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μια όμορφη Κυριακή !!!

Σε περίπτωση βροχής θα υπάρξει έκτακτη ενημέρωση.

Φασολάδα


Υπάρχουν αρκετές οδικές προσβάσεις :

1) Χρησιμοποιώντας την Αττική Οδό ή την Λεωφόρο Λαυρίου, συνεχίζουμε προς το Μαρκόπουλο με κατεύθυνση για Λαύριο. Στην είσοδο του Λαύριου συναντάμε κυκλικό κόμβο, αριστερά πάει Λιμάνι και ευθεία Κέντρο. Συνεχίζουμε ευθεία .
Σε 150μ φανάρι , δεξιά σας υπάρχει πινακίδα «Άγιος Κωνσταντίνος - Καμάριζα» την οποία ακολουθούμε.

Φτάνοντας στο ύψος του χωριού βρίσκετε πινακίδα αριστερά προς «Αγία Τριάδα», μπαίνετε σε πευκοδάσος με εκκλησία Αγ. Τριάδα, χώρο αναψυχής και βρύση.

* Προσοχή ΟΧΙ στο πρώτο χώρο αναψυχής που είναι κοντά στο χωριό, συνεχίζουμε πιό μέσα ο χώρος αναψυχής πρέπει να συνδυάζεται με το παρεκκλήσι Αγ. Τριάδας.

2) Χρησιμοποιώντας την Λεωφ. Ποσειδώνος (παραλιακή) ή μέσω της οδού Βάρης - Κορωπίου. συνεχίζοντας προς Σούνιο και Λαύριο.

Αφήνοντας τη διασταύρωση για Σούνιο δεξιά, συνεχίζουμε για Λαύριο. Σε δεξιά στροφή στο αριστερό μας χέρι βρίσκεται η ταβέρνα «Συρτάκι», ακριβώς μετά τη ταβέρνα υπάρχει ένα στενάκι με πινακίδα που δείχνει προς «Καμάριζα - Άγιο Κωνσταντίνο» και «Αγία Τριάδα»



Για την προτεινομενη διαδρομη (1), δηλαδη μεσω Αττικης οδου, φτανοντας στο Λαυριο θα συναντησετε αυτο το φαναρι οπου και θα στριψετε δεξια προς Αγ. Κων/νο 4km -οπως λεει και η πινακιδα.


Στα 4km λοιπον, μολις φτασετε στον Αγ. Κων/νο, θα συναντησετε αυτο τον κομβο - οπου και θα στριψετε αριστερα. Στα 3,3km θα βρειτε την Αγ. Τριαδα - το σημειο της Φασολαδας.


Εναλακτικα για την επιλογη (2) - στα φαναρια του ΑΒ Βασιλοπουλος στην Αναβυσσο, κανουμε αριστερα για 1,6km. Eκει συνανταμε στο δεξι χερι εκκλησια και ενα κρεοπωλειο.(Απεναντι στ αριστερο χερι βενζινα ΕΚΟ). Εκει λοιπον στο κρεοπωλειο ΑΚΡΙΒΩΣ κανουμε δεξια μεχρι σε καποιο σημειο να δουμε ταμπελα <Οικισμος ΟΤΕ> & <Προς Αγ. Κων/νο>. Ακολουθουμε <Προς Αγ. Κων/νο> . Θα φτασουμε τελικα στον κομβο των ανωτερω φωτο - μονο που ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΞΙΑ (εφοσον ερχομαστε αντιθετα)




Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Τελευταία ενημέρωση Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012
Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ: Home arrow Αρχείο εκδηλώσεων arrow Φασολάδα 2012

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo

Online χρήστες

Έχουμε 319 επισκέπτες σε σύνδεση