Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Hellenic Moto Guzzi Club

Guzzi Camping 2012

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012

Αγαπητοί φίλοι, Όπως κάθε χρόνο το καλοκαιράκι, έτσι και φέτος, έφτασε η στιγμή που οι λάτρεις της παραλίας και του camping περιμένουν... Φέτος, οι φίλοι της Ελληνικής Λέσχης ΜΟΤΟ GUZZI θα συγκεντρωθούν στο πανέμορφο νησί της Κέας (Τζιά) το Σαββατοκύριακο στις 14 - 15/07/2012 στο ΚΕΑ CAMPING στις Ποίσσες.

Το camping βρίσκεται εδώ...

View Larger Map

http://www.e-camping.gr/kyklades/kea-tzia/12-kea-camping

Για την μετάβαση στη Τζιά χρησιμοποιούμε το καράβι από Λαύριο (περίπου μία ώρα) με κόστος 40 Ευρώ πήγαινε - έλα για μοτοσυκλέτα και επιβάτη.

Οι τιμές για το camping έχουν ως εξής:

  • 5,5 Ευρώ το άτομο / ημέρα
  • 5,5 Ευρώ η σκηνή / ημέρα
  • 3 Ευρώ η μοτοσυκλέτα / ημέρα

Σας ενημερώνουμε πως η Λέσχη, στα πλαίσια της συνολικής της προσέγγισης στο θέμα προσφοράς στα μέλη της, θα τακτοποιήσει την πληρωμή για την σκηνή και τη μοτοσυκλέτα για τη διανυκτέρευση του Σαββάτου σε όσους φίλους συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Για όσους τυχόν επιθυμούν να έλθουν αλλά χρειαστούν δωμάτιο - ξενοδοχείο, διατίθενται από τη διεύθυνση του camping, δίκλινα δωμάτια με κόστος 50 Ευρώ / ημέρα. Για τα δωμάτια θα χρειαστεί κράτηση το αργότερο μέχρι την Παρασκευή και η επικοινωνία πρέπει να γίνει από εσάς. Το Σάββατο το πρωί θα κάνουμε μια περιήγηση στο νησί με τις μοτοσυκλέτες μας και θα απολαύσουμε το καφεδάκι μας με θέα το Αιγαίο.

Ετοιμάστε τις σκηνές σας, γυαλίστε τα Moto Guzzi σας (ωστε να σκονιστούν καλύτερα στους χωματόδρομους του νησιού), και σας περιμένουμε στην υπέροχη Τζιά για ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης, ηρεμίας και ησυχίας, μακρυά από τα άγχη της καθημερινότητας, με καλή παρέα, άφθονο κέφι και φυσικά, όμορφες μοτοσυκλέτες.

Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012
Φωτογραφικό υλικό Ελληνικής λέσχης Moto Guzzi Βίντεο Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi 36ωρο Forum Ελληνικής Λέσχης Moto Guzzi
Βρίσκεστε εδώ: Home arrow Αρχείο εκδηλώσεων arrow Guzzi Camping 2012

Έδρα Λέσχης

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi
Πραβίου 21 & Μεγάλου Βασιλείου (3ος όροφος)
11855 Ρουφ
Αθήνα
+30 (210) 3413369
+30 (210) 3413369
Facebook Flickr Vimeo

Online χρήστες

Έχουμε 75 επισκέπτες σε σύνδεση